Kartner-M

Добредојдовте во Картнер-М

Ваша идеја. Наша реализација.

Уникатниот пристап на работа и следењето на нови трендови е она што не издвојува од останатите – Картнер-М е единствена компанија во Македонија што нуди дигитално печатење на самолепливи етикети во ролна. Поседуваме машини од светски реномирани компании како HP Indigo и SMAG Graphique, и користи исклучиво материјали од водечки производители. Секогаш следејќи ги сите најнови трендови во печатарската индустрија, Покрај печатење на етикети во ролна, Картнер-М нуди можност и за доработка на етикети со фолија, сито, и сув жиг со цел етикетите да добијат посебни ефекти

Дознај повеќе
Единствени во Македонија

Дел од нашите услуги.

Вашиот производ има само една шанса за прв впечаток. Дозволете му да се истакне преку нашите висококвалитетни и премиум етикети.

Доработка

Топол печат

Awesome Image

Топлиот печат е печатење елементи на етикетите со секаков вид и бои на фолии. Познат како злато печат, топлиот печат се користи за добивање на високо квалитетни ефекти кои придонесуваат до изгледот на етикеитте. Топлиот печат често се користи во винската индустрија со цел производите да добијат ексклузивен и специјален изглед.

Доработка

Сито печат

Awesome Image

Сито печатот се користи за добивање рељефни ефекти со лак или боја на етикетите со цел производите да добијат ефекти со видлива истакнатост и ексклузивност. Можност за печатење сито ефекти со сјајни и мат лакоиви и бои.

Доработка

Сув Жиг

Awesome Image

Сув жиг или блиндрук е вдлабнат печат со притисок кои се користи кога треба да се добие рељефен ефект на дел од етикетата без било каква употреба на боја или лак. Сувиот жиг лесно се приметува на изглед и на допир.

Доработка

Штанцање и сечење

Awesome Image

Штанцањето и сечењето е завршниот процес каде што етикетите се штанцаат според потребната форма и димензија, а потоа се сечат со ножеви во котури со количина наведена од купувачот.

Најново во Картнер-М

Дигитален Печат во 7 бои

Побарајте понуда
Нашиот блог

Најново во светот на принтот.

Три начини како да креирате персонализирана винска етикета

Креирајте персонализирани етикети со нашиот голем избор на вински дизајни. Нашите етикети се погодни за секоја пригода.

Што значи брендирање на компанија?

Терминот станува се повеќе популарен, но се користи погрешно од страна на бизнис светот. Време е да се запознаеме во детали со брендирањето.