Услуги

Доработка

Топол печат

Топлиот печат е печатење елементи на етикетите со секаков вид и бои на фолии. Познат како злато печат, топлиот печат се користи за добивање на високо квалитетни ефекти кои придонесуваат до изгледот на етикеитте. Топлиот печат често се користи во винската индустрија со цел производите да добијат ексклузивен и специјален изглед.

Доработка

Сито печат

Сито печатот се користи за добивање рељефни ефекти со лак или боја на етикетите со цел производите да добијат ефекти со видлива истакнатост и ексклузивност. Можност за печатење сито ефекти со сјајни и мат лакоиви и бои.

Доработка

Сув Жиг

Сув жиг или блиндрук е вдлабнат печат со притисок кои се користи кога треба да се добие рељефен ефект на дел од етикетата без било каква употреба на боја или лак. Сувиот жиг лесно се приметува на изглед и на допир.

Доработка

Штанцање и сечење

Штанцањето и сечењето е завршниот процес каде што етикетите се штанцаат според потребната форма и димензија, а потоа се сечат со ножеви во котури со количина наведена од купувачот.

Печатење со најмодерна технологија

Уникатна
обработка


Нашата мисија

Посветеност и квалитет во секој чекор. Картнер-М се води според светски стандарди на работа и контрола на квалитет. Нашето ветување е дека ќе го вложиме максимумот за остварување на Вашата замисла со највисокот ниво на професионалност и квалитет.

Печатење

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени, некои со додавање на одредена доза на хумор, додека некои со случано подредување на зборовите коишто воопшто не звучат веројатно.

Доработка

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени, некои со додавање на одредена доза на хумор, додека некои со случано подредување на зборовите коишто воопшто не звучат веројатно.