За Картнер-М

За Картнер-М

Основана во 2014-та година со цел да понуди премиум етикети и врвна услуга за своите клиенти. За да постигнеме највисоко ниво на квалитет, Картнер-М поседува најсовремена опрема, ги следи најновите технологии во изработката на етикети и постојано вложува во својот кадар и нивниот професионален развој.

Нашата понуда

Насочени сме кон сеопфатна услуга, започнувајќи од графичката подготовка на материјалите, преку печатењето и финалната доработка на етикетите. Уникатниот пристап на работа и следењето на нови трендови е она што не издвојува од останатите – Картнер-М е единствена компанија во Македонија што нуди дигитално печатење на самолепливи етикети во ролна.

Квалитет на работа

Поседуваме машини од светски реномирани компании како HP Indigo и SMAG Graphique, и користи исклучиво материјали од водечки производители. Секогаш следејќи ги сите најнови трендови во печатарската индустрија, Покрај печатење на етикети во ролна, Картнер-М нуди можност и за доработка на етикети со фолија, сито, и сув жиг со цел етикетите да добијат посебни ефекти.

Нашето ветување

Посветеност и
квалитет во
секој чекор.

Посветеност и квалитет во секој чекор. Картнер-М се води според светски стандарди на работа и контрола на квалитет. Нашето ветување е дека ќе го вложиме максимумот за остварување на Вашата замисла со највисокот ниво на професионалност и квалитет.

Картнер М

Креираме Уникатни -Висококвалитетни-водоотпорни етикети

За Нас

Постоиме од 2014 година

КартнерМ е компанија за производство на самолепливи етикети за секоја намена. Се простира на 400м2 со погон за изработка каде што ја користиме најновата Принт Технологија.

Етикетите на КартнерМ ги красат полиците на Национално и Регионално ниво.

Мисија

Квалитетот никогаш не е случајност. Секогаш е резултат на интелегентен напор.

Нашата Мисија е да продолжиме да го шириме нашето семејство со Клиенти чии производи ке не претставуваат низ целиот свет.