Материјали

PP Clear on Clear

Во свет кадешто потрошувачите ги користат очите за пазарење, нивниот избор често се прави за неколку секунди. “Без етикета” изглед е популарниот избор за компании со производи за широка потрошувачка. Ако сте водени со идеата да одржувате свеж и уникатен изглед, ова е вистинскиот избор.


PP CLEAR

Добијте Премиум Изглед на вашите етикети. Ако сакате да добиете уникатна етикета но сепак да доаѓа до израз PP CLEAR е вистинскиот избор. Разликата е во специјално дизајниран лепак кој ги исполнува условите на индустријата.


PP WHITE

На креативностна и нема крај. Во КартнерМ доволно е да дојдете со идеа за изгледот на вашата етикета и ние ке ја креираме. PP WHITE е вистинскиот избор вашата етикета да биде истакнета меѓу полиците. Белата позадина ви дава можност да се изразите кон потрошувачите на начин кој што го замислувате.


PP SILVER

Позадината не мора секогаш да биде бела, или безбојна. Позадината може да биде таква каква што сакате. Вие замислете ја бојата, а ние ке ја доловиме.


Laid corolla beige и Fleur de Coton

Победници во категоријата на вински материјали се Laid Corolla Beige и Fleur de Coton. Очите купуваат но допирот ја креира врската помеѓу вашиот производ и потрошувачите. Вистинскиот избор за алкохолни пијалоци. Различната текстура ја прави вашата етикета доминантна на пазарот.


Лакови

УВ Сјаен
УВ Мат
УВ Сјаен Принт
Сито Лак