Три начини како да креирате персонализирана винска етикета

Три начини како да креирате персонализирана винска етикета

Креирајте персонализирани етикети со нашиот голем избор на вински дизајни. Нашите етикети се погодни за секоја пригода.

1. Бидете креативни со формата

Уникатна несекојдневна форма е одличен начин вашата етикета да привлече внимание. Од добра дистанца може да креира инстантна препознатливост на вашиот бренд.  Иако времето за да се креира и цената се поголеми – резултатот е секогаш етикета која е веднаш претпознатлива.

2.Боите

Храброста да си играте со боите секогаш ке резултира во етикета која ќе привлекува внимание.Врската која сакате да ја креирате со потрошувачот може секогаш да ја направите со добар избор на бои.

3.Фолија

Имаме различен избор на фолија,од виолетова до златна до бронза,што ви ја дава можноста да бирате а со тоа да и дадете на вашата етикета еден сјаен финиш. Се зависи од  тоа каков карактер сакате да креирате за вашите вина.

Изборот е ваш,ние сме тука да го реализираме.