Дизајн Студио

Покрај изработка на самолепливи етикети, нудиме и комплетни решенија за изработка на дизајн и адаптација на вашите етикети. Опремени со високо квалитетна опрема и професионални дизајнери, секогаш сме спремни да одговориме на сите предизвици. Целиме кон оптимални решенија за вашиот бренд и вашите производи со максимална посветеност.

Оптимални решенија

Нашето искуство и познавање ни овозможува да изготвиме оптимални дизајнерски решенија за било какви производи.

Подготовка и адаптација за печат

Подготовката е исклучително битна за добивање квалитетен печат, а токму ние знаеме како да го постигнеме тоа.

Професионално и внимателно

Нашиот тим од професионални и внимателни личности е секогаш посветен на барањата на клиентите.