Подготовка

Прецизно и квалитетно подготовување и адаптација на припремите за печат.

Изработка

Високо квалитетна израбокта на етикетие со безборј можности според желбите на купувачот.

Испорака

Сите нарачки се спакувани и испорачани според желбите на купувачот.

ИНДУСТРИИ

Печатење секаков вид самолепливи етикети за било која индустрија.

Image

ПОСВЕТЕНИ НА КВАЛИТЕТ

Со високо квалитетни материјали, транспарентно работење и професионално обучен кадар, Картнер-М е секогаш посветен на надминување на очекувањата на купувачот.

  • Високо квалитетни хартии и бои од реномирани светски добавувачи.
  • Прецизни алати и инструменти за достигнување на оптимални резултати.
  • Техничка подршка во било кое време.
  • Професионално и посветено работење.

Ви требаат етикети?

Иди на Etiketi.mk